Wat maakt het merk Swissflex zo bijzonder?

De Zwitserse kwaliteit staat er om bekend over de hele lijn van een zeer hoog niveau te zijn. Dit blijkt onder meer uit de kwaliteit die wordt aangeboden door het merk Swissflex. Op moment van schrijven bestaat dit merk reeds een mooie 60 jaar en in die tijd heeft ze haar waarde op de markt meer dan weten te bewijzen. Dit geldt overigens niet alleen voor hun bedsystemen, maar zeker ook voor de lattenbodems en voor de matrassen die ze heeft geproduceerd. Het Zwitserse vakmanschap blijkt werkelijk uit elk aspect van dit merk en dat is precies wat je wil wanneer je op zoek bent naar een nieuw bed om te kopen. Ben jij ook benieuwd naar al hetgeen wat het merk Swissflex in de praktijk zo interessant maakt? Verdiep je dan beslist even in de informatie die je hieronder terug kan vinden!

Gerenommeerd merk met meer dan 60 jaar ervaring 

Wanneer een nieuw merk op de markt wordt gelanceerd is het niet meer dan normaal dat veel mensen zich daar de nodige vragen bij stellen. In welke mate zal het merk in kwestie dan namelijk wel in staat zijn om een zo optimaal mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren? Dat is een vraag die je, je niet langer meer hoeft te stellen voor het merk Swissflex. Dit merk heeft er dan ook reeds een levensduur opzitten van ruim 60 jaar en staat er om bekend intelligente bedsystemen van absolute topkwaliteit te produceren. Zowel in hun lattenbodems als in de matrassen die ze hebben geproduceerd komt het ware vakmanschap van de Zwitsers naar voren. Dit is overigens niet in het minst het gevolg van het feit dat Swissflex er om bekend staat een uitermate grote waarde te hechten aan zowel kwaliteit, duurzaamheid als veiligheid. 

Complexe stappen worden met de hand uitgevoerd 

Een groot aantal van de complexe stappen die tijdens het productieproces dienen te worden uitgevoerd gebeuren volledig met de hand. Dat is op zich reeds een toonbeeld van kwaliteit, maar er is meer. Het is daarnaast namelijk eveneens zo dat er dagelijks gebruik wordt gemaakt van een ruim opgezette checklist bestaande uit zomaar even 70 verschillende punten. Deze verschillende punten worden door Swissflex stuk voor stuk doorlopen en af gekruist wanneer blijkt dat hun artikel aan de vooropgestelde eisen weet te voldoen. Het spreekt voor zich dat er op deze manier voor wordt gezorgd dat elke Swissflex lattenbodem en matras moeiteloos aan de strengst mogelijke eisen weet te voldoen. 

De unieke kwaliteit van een lattenbodem van Swissflex 

In eerste instantie lijkt de lattenbodem van het merk niet zoveel bijzonders in vergelijking met de andere lattenbodems die op de markt zijn terug te vinden. Toch kan schijn bedriegen. Het is namelijk in de praktijk zo dat deze lattenbodems ervoor zorgen dat het lichaam ten allen tijde perfect in balans is. Of je daarbij nu een slaaphouding aanneemt op je rug, op je zij of op je buik maakt geen enkel verschil. De Bridge-technologie bestaat uit zogenaamde zelfregulerende veermodules die de afzonderlijke latten als een soort van keten met elkaar verbinden. 

Voor de veerketen die op bovenstaande manier tot stand komt geldt dat ze automatisch en bovendien ook nauwkeurig reageert op de lichaamsdruk die wordt gecreëerd. Bovendien past ze zich volledig aan, aan de bewegingen tijdens het slapen. Het finale resultaat is een ergonomisch correcte ondersteuning waar ongelofelijk veel mensen baat bij zullen hebben. Het is dan ook zeker en vast niet voor niets dat menig aantal mensen tegenwoordig zweren bij de unieke kwaliteit en betrouwbaarheid die door Swissflex wordt gerealiseerd.

Swissflex-slaapconcepten zijn bij Bröring persoonlijk te ervaren.