Wat je nodig hebt als klusser

Als klusser heb je heel veel dingen nodig, een goede hamer, een goede zaag, een goede gereedschapskist, een goede etc.. En niet alleen maar gereedschap en materialen met een mooie Gereedschapswagen, maar ook de passie. Natuurlijk kom je al wel heel ver met de juiste gereedschappen en een mooie Gereedschapswagen om die allemaal naar de juiste plekken te brengen. Maar het is ook wel heel belangrijk dat je je werk oprecht leuk vindt en constant inspiratie opdoet. Dat is natuurlijk altijd belangrijk voor elk vak. Als je je werk niet enigszins leuk vindt moet je er mee stoppen. En als je geen keuze hebt dan moet je op zijn minst proberen om je werk uitdagend te maken.

Mogelijkheden

Als klusser heb je een hele mooie baan. Je bent super handig en kan van alles en nog wat creëren.Maar je kan vaak gelimiteerd worden aan hele simpele en repetitieve klussen. Het kan natuurlijk ook heel moeilijk zijn om klussen te vinden die dat niet zijn. Maar oefen thuis met wat andere dingen, misschien zit er wel een kunstenaar in jou! Het zal ook heel erg helpen dat je de juiste gereedschappen hebt voor de juiste klussen. Misschien kan je investeren in wat nieuw gereedschap die je mogelijkheden uitbreiden.

Experimenteren

Super leuk is het om te kunnen experimenteren thuis. Je kan in plaats van allen dingen die kapot zijn te maken de hele tijd ook zorgen dat je nieuwe dingen maakt. Er zijn heel veel dingen die je kan maken,misschien begin je heel simpel met een tafel voor buiten met wat stoelen erbij en kun je langzaam uitbreiden. Misschien kan je wel hele mooie kasten ontwerpen en ik elkaar zetten. Als klusser heb je heel veel vaardigheden, dus gebruik ze! Je kan met de juiste gereedschappen en mindset al veel verder komen dan je ooit eerder had gedacht.