Verleng je woonkamer naar de tuin

Verasol

Denk je aan een overkapping dan denk je al snel aan een overdekte plaats buiten waar je kunt zitten, maar gelukkig is het meer dan alleen dat. Je kunt als het ware de woonkamer mee verlengen, loop van je woning lekker naar de overdekte buitenruimte. Bij Verasol ben je aan het goede adres, voor een robuust of sierlijk model die perfect bij de uitstraling van je woning past. Met extra opties of accessoires kun je het zo luxe maken als je wenst. 

Verasol

Zomer en winter genieten van je tuin

Omdat een overkapping uitgebreid kan worden met zijpanelen of glazen panelen aan de voorkant, maak je er een schitterende tuinkamer van. Op deze manier kun je er zomer en winter van genieten, in de zomer schuif je de glazen panelen open om te genieten van de frisse lucht. Heerlijk om met je vrienden een wijntje of ander drankje te drinken in de avonduren, wordt het weer minder of wordt het te fris dan schuif je eenvoudig de deuren dicht.

Kies het model wat jij mooi vind

Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak, ook het beschikbare budget is natuurlijk belangrijk bij de koop van een overkapping. Bij Verasol is er voor ieder budget een model beschikbaar, de verschillende lijnen hebben hiervoor gezorgd. De Green Line staat bekend om zijn vriendelijke prijs en robuuste kwaliteit, wens je wat meer luxe dan voldoen de Profiline modellen. De Cube serie is het neusje van de zalm, ook eenvoudig om te toveren tot een exclusieve tuinkamer. Wil je echt luxe en comfort ervaren dan is dit het model.