Timmerbedrijf Zeeland een super bedrijf

Ik ben altijd op zoek naar iets leuks, maar ook iets origineels voor in huis. Zo was ik deze keer op zoek naar een grote eettafel, waar ruimte is voor meer dan tien personen. Maar wat vooral belangrijk is dat de tafel ook ingeklapt kan worden als ik deze ruimte niet nodig heb. Ik heb namelijk een grote familie die graag bij mij een hapje komt eten. Ik vind het dan ook altijd heel gezellig als iedereen weer gezellig een vorkje mee kan prikken. Voorheen zat iedereen dan met een bord eten op schoot, maar wat is nu gezelliger om met z’n allen aan één tafel te kunnen zitten. Via timmerbedrijf Zeeland heb ik dan eindelijk mijn wens voorgelegd, en zij hebben door middel van een 3d tekening laten zien hoe het ontwerp eruit zal gaan zien. Ik moet zeggen dat ik meteen verkocht was, wat mooi, en dat alleen al op papier. Zowel het tafelblad als ook de poten worden met een mooie nerf tekening afgewerkt. Ik was zo onder de indruk van deze tafel dat ik er ook meteen een paar passende stoelen bij heb laten maken.  Timmerbedrijf-Terneuzen-300x212

Gezellig tafelen

Sinds ik mijn nieuwe tafel in huis heb zijn de eet partijen een stuk gezelliger geworden. Iedereen heeft zo zijn eigen stekkie aan tafel en heb ik geen geklieder meer op mijn bank als iemand weer zijn bord laat vallen.Timmerbedrijf Zeeland heeft bijzonder mooi werk afgeleverd, en ben zeker van plan om in de toekomst meer meubilair bij hun te laten maken. Vidho