Terrastegels uitgelicht, de Graniet Tibet grey

De juiste terrastegel is een cruciale factor binnen het realiseren van uw ‘droomtuin’. De medewerkers van Tegelmegashop.nl begrijpen dit en iedere week mag 1 van onze medewerkers iets meer vertellen over een populaire terrastegel. Dit maal vertellen we u graag wat meer over de Graniet Tibet Grey, een prachtige granieten terrastegel die, naast alle praktische voordelen van graniet, vooral gewoon heel mooi is. We vertellen u hier graag meer over:

De Graniet Tibet grey; Oersterk, duurzaam en stijlvol.

Eerst even kort een toelichting van het materiaal graniet in een ‘tegelsetting’: Graniet ontstaat uit magma waaruit, na afkoeling, kristallen ontstaan in het gesteente. Deze kristallen zorgen voor prachtige graniet tegels voor buiten. Graniet is een super harde steensoort en dat zorg ervoor dat deze tegels extreem duurzaam zijn, ook vergrijzen / verkleuren ze niet. Onderhoudsvriendelijkheid van graniet is super eigenschap dus, zeker in vergelijking met andere natuursteensoorten. De meeste granieten terrastegels, en zo ook de Graniet Tibet grey, zijn gevlamd en geborsteld afgewerkt. Dit zorgt voor een optimale anti slipwaarde waarbij de tegels ook bij regen niet glad zijn. Ideaal voor buitengebruik dus. Even alles wat u moet weten over de Graniet Tibet Grey op een rijtje; 60x60x3 rett (gerectificeerd, oftewel strak gezaagd), slijtklasse 5 en antislipwaarde R11, topkwaliteit graniet uit China, grijsgetint, 1e keus topkwaliteit en uiteraard vorstbestendig. Een ideale tegel wanneer u waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid, maar ook qua look een prachtige tegel. Een bijzondere combinatie tussen warm en levendig, maar ook stijlvol en modern. Met graniet kunt u alle kanten op en prijs-technisch gezien is graniet ook heel erg interessant, zeker bij Tegelmegashop.nl; Terrastegels kopen voor de beste prijs, online en in de showroom!

Naast terrastegels van graniet vindt u bij Tegelmegashop.nl ook een prachtig assortiment tegels van hardsteen, leisteen, travertin en natuurlijk ook van keramiek. Wat uw wensen ook zijn, bij Tegelmegashop.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit tegels voor de beste prijs.  Neem een kijkje op tegelmegashop.nl of kom langs in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.