Relaxed op het balkon zitten

balkonhek-kopen

Veel mensen in Nederland wonen in hoge flats met een kleine balkon. Zodra de zon schijnt, zijn wij maar al te graag buiten, maar wat als jouw buren nou ook buiten zitten en precies naast jou wonen? Dan is een privacyscherm dé oplossing voor jouw. Op deze manier, kan jij lekker buiten zitten zonder dat je buren kunnen zien wat je allemaal aan het doen bent en dat is wel zo prettig. Er zijn maar weinig mensen die bonje hebben met de buren, maar toch is het fijn om die scheiding te hebben, ook al vind je elkaar aardig. Daarbij heeft zo’n scherm nog een voordeel: wanneer het harder waait zit jij nog lekker uit de wind.

Mooi aanzicht voor de flat

Vele flats hebben naast privacyschermen ook vaak een balkonscherm nodig. Dit zijn schermen die je voor elke verdiepingsvloer hebt om zo de veiligheid te waarborgen. Niemand kan er zomaar vanaf vallen. Daarbij zorgen de balkonschermen er ook voor dat het aanzicht van de flat er esthetisch mooi uitziet. Het creëert eenheid en dat maakt de uitstraling van de flat heel rustig. Natuurlijk hoeft een balkomscherm niet alleen bij flatgebouwen gebruikt te worden. Bij jou thuis voor je balkon is het ook nodig voor de veiligheid!

Alle afmetingen zijn mogelijk

Niet iedereen heeft dezelfde maat balkon en dus is er ook geen standaard balkon- of privacyscherm. Wij kunnen dus voor jou een op maat gemaakt scherm maken die aan alle eisen voldoet. We kunnen variëren in de materialen en de looks. Moet het glas vertroebeld worden of wil je het juist transparant? Bij ons staan alle opties open. Daarbij bieden wij zowel onze service aan particulieren als aan aannemers. Geen project is ons te klein of te groot. Heeft u dus een scherm nodig voor op jouw balkon(nen), neem dan gerust contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen.