Oorfauteuils, dé stoel voor het ultieme comfort

klassieke meubels 1

Oorfauteuils, ofwel wingchairs in het Engels, zijn populaire en elegante stoelen om maximaal zitcomfort te bereiken. Je hoeft maar langs een woonwinkel te lopen, en je zult ze overal tegenkomen in de etalage en in de showrooms. Deze grote stoelen met een verbrede zijkant, vandaar de term oorfauteuils, trekken gegarandeerd de aandacht in je woonkamer. Door de grootte van de stoel worden je hoofd, nek en rug optimaal ondersteund waardoor jij na een lange dag werken helemaal kunt ontspannen. Omdat er verschillende stijlen en uitvoeringen van de oorfauteuils bestaan, zal er gegarandeerd een perfecte stoel tussen zitten die voldoet aan jouw wensen. Lees snel verder om te ontdekken wat voor mogelijkheden er zijn!

 

Welke stijlen zijn er?

Oorfauteuils zijn klassieke Engelse stoelen die tegenwoordig in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de Engelse stijl, waarbij het ruiten patroon met knopen kenmerkend is. Daarnaast heb je ook de klassieke stijl, die strakker is in uitvoering en beschikbaar is in verschillende soorten hoge kwaliteit materialen zoals leer. Maar, ook heb je een iets ruwere, industriële stijl  voor de stoelen. Deze stoelen zijn ook wat groter en zwaarder, om bij de ruwe uitstraling van de industriële woonstijl te passen. Verder heb je natuurlijk de keuze uit verschillende materialen en kleuren, zodat je zeker weten de perfecte fauteuil hebt voor jouw ruimte.

 

Twijfel niet en ontdek het genot van een oorfauteuil

Omdat deze oorfauteuils tegenwoordig zo populair zijn, mag deze dus niet ontbreken in jouw woonkamer! Door de vele opties in uitvoering, waarbij je zelfs kunt kiezen om een fauteuil op maatwerk te laten ontwerpen. Alles zodat jij tevreden op je nieuwe stoel kunt zitten. Of je nou voor een romantische uitstraling wilt, een strakke klassieke look of een iets stoerdere stoel, het kan allemaal bij de aanschaf van een oorfauteuil! Thuiskomen na een lange dag werken was nog nooit zo ontspannend geweest met een comfortabele fauteuil die op jou staat te wachten.