Ontwerp je eigen teak meubels

4De lezer die autonomie op alle terreinen wenst is vast tevreden met mijn bericht van vandaag. Vandaag doe ik je namelijk een tip van de hand om zelf je eigen teak meubels te ontwerpen. De firma waarbij je de opdracht vervolgens neer kunt leggen heet Wortman en zij heeft beëdigde en zeer getalenteerde meubelmakers in dienst.

Teak kast naar eigen ontwerp

Kijk eens met me mee naar de teak meubels die ik zelf heb ontworpen. Mijn achtergrond in design doet me altijd naar de vrijheid zoeken mijn eigen meubelen vorm te geven en mijn ontdekking van Wortman betekende dan ook dat ik aan mijn grote voorliefde voor teak uiting kon geven. Teak is een mijns inziens prachtig materiaal waar je erg veel mee kan. Het is robuust maar tegelijkertijd zeer zacht, het oogt bijzonder warm. Het is dan ook een aanwinst onderstaande teak kast in mijn huis te hebben kunnen staan.

8

Dit is de teak kast die, zoals je wel ziet, precies in een anders ongebruikte nis op de eerste verdieping geplaatst is. Hiermee heb ik de ruimte optimaal benut en dat is natuurlijk allereerst het grote voordeel van op maat gemaakte meubelen. Daarnaast kun je ze helemaal vormgeven zoals je zelf wilt en dit is mijn stijl ten voeten uit.

`10

Het leuke van de kast is bovendien dat je ‘m ook nog eens helemaal naar wens en naar behoefte kunt gebruiken. Zo kun je het bureau verschuiven over de gehele lengte en dus altijd zo gaan zitten als uitkomt. Bovendien bevatten alle kasten nog geheime schappen en lades waardoor ik mijn administratie goed kwijt kan.