Nieuwe hangstoelen kopen

Geen stoel zit of hangt zo heerlijk als een hangstoel. Het is de ruime zitplaats en het feit dat de stoel licht schommelt die het een stoel maakt die voor ontspanning zorgt. Het mooie aan deze hangstoelen is de brede toepasbaarheid, die sinds de ontwikkeling van het frame alleen maar breder geworden is overigens.

Simpel aan het plafond te bevestigen

De hangstoel zoals we die aanvankelijk alleen kenden bevestigde je heel simpel aan het plafond. Die uitvoering is er nog steeds en vind je overal terug. In de woonkamer zijn hangstoelen al lang geen uitzondering meer. De slimme kopers van deze stoelen maken meteen meerdere bevestigingen aan het plafond, zodat de hangstoelen ook nog eens steeds een andere plaats kunnen krijgen. Iedereen zit graag in de hangstoel. Pas wel op dat je als je ergens op bezoek bent en in de hangstoel gaat zitten niet weg dommelt. Want die kans is aanwezig,

Heerlijk voor op de kinderkamers en om in te lezen

Ook op kinderkamers zijn hangstoelen een graag geziene gast. Kinderen kunnen er heerlijk in lezen en ontspannen. En zo kun je de bijzondere stoelen eigenlijk overal kwijt. Heb je een ruime bijkeuken? Dan wacht je in hangstoelen af wanneer de aardappels koken. Ook buiten onder het afdak zie je vaker en vaker hangstoelen. Helemaal daar en als de zon schijnt is het een heerlijke stoel. De stoelen zijn ook gemakkelijk aan te brengen aan een pergola bijvoorbeeld.

Mogelijkheden groter door de ontwikkeling van het frame

De mogelijkheden zijn met de jaren groter en groter geworden door de ontwikkeling van een frame. Nu hoeft de hangstoel niet meer aan het plafond bevestigd te worden, maar rust de stoel in een frame. Het effect is hetzelfde, de mobiliteit van hangstoelen is zo echter veel groter geworden. Je neemt het lichte frame onder de arm en zet de hangstoel overal neer. Het is niet voor niets dat je ook op het strand vaker van deze stoelen ziet. En spelen je kinderen graag buiten in de zomer, dan zet je de hangstoel er gewoon bij in de buurt. Kun je ze prima in de gaten houden.

Marañon | De Hangmatten en Hangstoelen Specialist sinds 1981!

Ook nog eens een prachtig uitzicht vanaf het balkon

De stoelen heb je in verschillende vormen en modellen en van diverse materialen. Ook het frame is er in uiteenlopende uitvoeringen. Daardoor is er ook een hangstoel die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. De stoelen zijn luxe stoelen die voor perfecte ontspanning bieden. Dat komt vooral door de schommelingen die je als je niet oppast zo in slaap wiegen. Tenslotte, ook op het balkon (hoe klein ook) vind je vast en zeker plaats voor een van de vele hangstoelen die beschikbaar zijn. Heb je ook nog eens een prachtig uitzicht! Overigens zijn niet alleen de hangstoelen er in heel erg veel verschillende uitvoeringen, dat geldt ook voor de kussens die je in de hangstoel gebruikt, je kunt er gewoon de trendy kleuren in gebruiken. Daardoor misstaat de hangstoel in geen enkel interieur en is het zelfs een aanwinst voor elke ruimte.