Huurhuis opleveren door de diensten van Seniorenhup

seniorenhulp-logo

verhuisdozenOpzoek naar een bedrijf dat de verhuizing doet en het huurhuis opleveren makkelijk maakt? Als u net als ik ook hier naar opzoek ben, dan heb ik een hele goede tip. Seniorenhulp kunt u inschakelen voor deze diensten. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat de overgang naar het verpleeghuis van mijn oma ontzettend goed verliep!

De verhuizing

Het verhuizen naar het verpleeghuis was voor mijn oma een moeilijk opgave. Mijn oma wist dat zij niet langer meer zelfstandig kon wonen, daarom koos zij ervoor om te gaan verhuizen. Omdat wij als familie haar zo min mogelijk wilden belasten, hebben wij met de hele familie geregeld dat Seniorenhulp de verhuizing voor mijn oma zou doen. Het bedrijf heeft dit ontzettend goed gedaan. Alles werd netjes en systematisch ingepakt en de spullen werden gedemonteerd en uiteindelijk weer opnieuw in elkaar gezet.

verhuisliftHaar huurhuis opleveren was ook iets wat dit bedrijf volledig heeft verzorgd. De muren moesten blanco worden opgeleverd en dit deden zij ook nog eens tegen betaling! Het heeft er voor gezorgd dat de overgang heel goed verliep en dat er door die stress geen verwarring ontstaan is.

Mijn oma zit nu namelijk in het verpleeghuis en haar appartement is helemaal ingericht op dezelfde manier als haar oude huis. Het bedrijf heeft echt een topservice geleverd en daarom raad ik Seniorenhulp zeker aan als u opzoek bent naar een bedrijf dat de verhuizing kan verzorgen en zelfs het huurhuis kan opleveren. Mijn oma is ook heel erg tevreden over de verhuizing!