Het bestrijden van een wietgeur in huis

wietgeur in huis

Het onkruid is groot voor het ontspannen, veroorzakend een milde euforie en fundamenteel het hebben van een werkelijk goede tijd. Hoewel de drug wel ontspannende voordelen heeft, heeft deze ook een scherp aroma. Als je pot wilt roken, of als je pot voor medicinale doeleinden rookt, maar niet wilt dat iedereen het weet, dan wil je waarschijnlijk weten hoe je de wietgeur in huis kunt verwijderen.

In dit artikel zullen we de beste opties onthullen om de wietgeur in huis van de hand te doen.

wietgeur in huis

Oppervlakken moeten worden gereinigd met een sterk geurende spray

Hoewel de meeste mensen geloven dat de geur van cannabis meestal in de lucht en op textiel neerkomt, kan de geur echt hardere oppervlakken doordringen. Dat is de reden dat het van cruciaal belang is om de werkbladen, stoelen en andere inrichtingen van je rookruimte regelmatig schoon te maken. Het gebruik van een zeer geurige reinigingsspray zal in dit opzicht helpen. Deze natuurlijke spray zal niet alleen de oppervlakken reinigen, maar zijn verleidelijke aroma van de honingraatzuivel zal de geur van marihuana effectief maskeren. Dit niet-giftige, ontspannende aroma zal je nog verder ontspannen, en de afwezigheid van ruwe chemicaliën is gezonder voor je algemene gezondheid.

Gebruik wierook

Als er één geur is die herkenbaarder is dan onkruid, is het wierook. Daarom is het misschien een goed idee om je sporen te bedekken door je huis te vullen met de geur van wierook. Als iemand het vraagt, vertel ze dan alleen maar dat het wierook is dat ze ruiken, en laat ze zelfs zien als ze niet overtuigd zijn.

Probeer een kaars gemaakt voor het doel

Terwijl het branden van elk type geurkaars enig effect zal hebben op het uitroeien van de geur van cannabis uit je huis, is de volgende stap omhoog het kiezen van een kaars die uitdrukkelijk is gemaakt voor het doel om die oh-zo-duidelijke pottengeur te verwijderen. Deze kaarsen gebruiken een natuurlijke geurcombinatie die meer dan 30 jaar is geraffineerd om alle soorten onaangename rookgeuren te verwijderen. Ze zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen zoals bijenwas, sojawas en een verscheidenheid aan niet-giftige plantaardige oliën.