Help je deze makelaar te Groningen mee mijn zus’ huis te verkopen?

Vandaag geen bericht over mijzelf maar een gewijd aan het huis van mijn zus. Zij probeert haar woning te verkopen, een prachtig appartement in Groningen, waar ik zelf nog een flinke vinger in de pap heb gehad met het inrichten en opknappen ervan. Ze heeft het nog maar net bij Ben-S makelaar Groningen aangemeld, maar ik dacht haar toch een handje te helpen – want wie weet zit er tussen mijn lezers ook wel een geïnteresseerde in of rond Groningen bij?

Zeer kwalitatieve makelaardij te Groningen

Hieronder enkele foto’s van de woning, hopelijk krijg je hierdoor vast een goed beeld van de prachtige woning die het is. Heb je interesse, stuur mij dan een bericht of kijk eens op de website van Ben-S. Het is een steengoede makelaar met al vijftien jaar ervaring in Groningen en echt de beste van de regio. Wil je dus een huis kopen – of misschien wel je eigen huis verkopen – dan dien je bij deze partij te zijn!

8Allereerst een foto van de woonkamer, met prachtig zonlicht gedurende de gehele dag. Klik ook eens op de foto zelf als je direct doorverwezen wilt worden naar de informatiepagina over dit appartement zelf. Het huis staat voor nog geen 130 duizend euro in het aanbod, echt zeer goedkoop voor de oppervlaktes, de staat van het huis en de locatie!

9

Ook de keuken is prachtig en volledig voorzien van de nieuwste apparatuur. Het is een zeer fijne keuken om in te vertoeven en persoonlijk mijn lievelingsplek van het huis – altijd al geweest ook. De wand, met ingebouwde kast van hout, hebben we samen gemaakt ooit.

10

Als laatste het balkon en het uitzicht dat je er vanaf hebt, wat een heerlijk aangezicht toch? Ideaal om lekker op te borrelen en urenlang te vertoeven op zachte lente- en zomeravonden!