Glasfolie voor uw raam

Glasfolie voor uw raam kunt u gebruiken bij het decoreren van uw raam, uw maakt u raam dus veel mooier! Waarom zou je je raam zo somber laten als je ook glasfolie kunt gebruiken? Hiermee hoeft u niet langer meer te kijken naar uw saaie voordeur of kamerraam. Dit folie is gemakkelijk aan te brengen op uw raam of op iets anders van glas, u kunt dit helemaal zelf doen.

 

folie geklkeurd

Folie voor uw raam

Met folie voor uw raam bent u verzekerd van een mooi raam, niet alleen dat het altijd mooi is kan het ook nog eens erg nuttig zijn. Bijvoorbeeld: je hebt een nieuw pand gekocht voor je bedrijf, en je wilt er een sticker op plakken van ‘niet roken’ en een sticker van ‘camerabewaking’, die kunt u dan bestellen en het wordt snel thuisbezorgd. Folie is ideaal voor uw raam om het mooier en gezelliger te maken. Misschien vraagt u zich wel af of u het zelf kunt plakken op het raam, maar dat kan zeker. Iedereen kan folie op het raam plakken.

statisch raamfolie

Sticker

Naast folie bestaan er ook een soort stickers om op uw raam te plakken, bijvoorbeeld als iemand jarig is. Je plakt de sticker op en als je de sticker zat bent dan kan je hem er weer af halen, zo makkelijk is het. Als u een sticker uiteindelijk weer van het raam afhaalt dan zult u er niets meer van zien en is uw raam weer zoals tevoren. Voor het opleuken, decoreren of versieren van uw raam kunt u folie of een sticker kopen. Het is het zeker waard!

gekleurd vinyl