Een terrasoverkapping laten plaatsen doe je bij Verschoor

Een tuin is pas compleet als deze is voorzien van alle componenten die een tuin tot een tuin maken. Voordat een tuin gestalte begint te krijgen is het vaak niks anders dan een bult met zand en modder. Dit geeft een vrij troosteloze aanblik en dus is het zaak om daar meteen iets aan te doen. Als je geen tuin wilt, dan is het alsnog zaak om die bult met modder bijvoorbeeld te voorzien van de juiste bestrating, zodat het er in ieder geval netjes uitziet. Je kunt dan ook fatsoenlijk buiten zitten. Maar het is natuurlijk het mooiste om er echt een tuin van te maken. Dat kan alleen als je gebruik maakt van verschillende componenten. Alleen bestraling is geen tuin. Dat is hooguit een heel uitgebreid terras. Alleen gras is ook geen tuin, want dan heb je immers alleen een gazon. Als gras voldoende was, dan was een voetbalveld immers ook een tuin. Maar een gazon is wel van belang als je een mooie tuin wilt creëren waar bijvoorbeeld ook kinderen kunnen spelen. Daarom zie je in de achtertuin vaak veel gras en in de voortuin wat minder. Een beetje bestrating in de vorm van een terras en een tuinpad, mag uiteraard ook niet ontbreken. Als je naast het terras naast de woning nog een tweede terras hebt, dan is een terrasoverkapping ook geen slecht idee. Je kunt een dergelijke terras overkapping prima combineren met een kapschuur of tuinhuis. Je kunt dan bijvoorbeeld een overkapping laten plaatsen door Verschuur. Deze kan dan een volledige kapschuur plaatsen waarvan een deel enkel een overkapping is. Deze kan op zo’n manier geplaats worden, dat je terras wordt voorzien van een overkapping. Uiteraard is dit zeker niet noodzakelijk. Als het je puur om de overkapping gaat, dan kun je ook alleen een overkapping laten plaatsen door Verschoor Tuin- & Boomverzorging. Je kunt bij Verschoor namelijk naast tuin- en boomverzorging, ook terecht voor houtbouw. Dus of je nou alleen een tuinhuisje wilt laten bouwen of een terrasoverkapping wilt laten plaatsen, je kunt altijd terecht bij Verschoor. Dus als je terras wel wat schaduw kan gebruiken of als je juist van je complete loungeset wilt kunnen genieten als het regent, dan kun je door Verschoor Tuin- & Boomverzorging een terrasoverkapping laten plaatsen. je kunt er vanuit gaan dat er met de beste houtsoorten gewerkt wordt en dat de hele terrasoverkapping uiteindelijk een mooie toevoeging is aan jouw tuin, waardoor je weer een component in de tuin hebt om alles tot een mooi geheel te maken. 

Kijk op de website om een overkapping te laten plaatsen

Als je een overkapping wilt laten plaatsen, dan kun je eerst een kijkje nemen op de website van verschoortuinenboom.nl. Hier kun je alvast een indruk krijgen van hoe een terrasoverkapping er uit kan zien en wat de opties zijn wanneer je deze terrasoverkapping bijvoorbeeld wilt combineren met een tuinhuisje. 

Vragen? Neem contact op met Verschoor

Als je nog vragen hebt over een terrasoverkapping laten plaatsen, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met Verschoor Tuin- & Boomverzorging. Zo kun je vragen stellen over: 

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging