Een regenton met kraan vind je online bij regenton.nu

Als je een moestuintje hebt of gewoon een mooie tuin vol bloemen en planten bij je woning, dan wil je natuurlijk dat alles in tijdens de zomer blijft groeien en bloeien. Daarvoor moet je de vele planten en ook de gewassen in je moestuintje natuurlijk voorzien van water. Normaal gesproken komt dat uit de hemel vallen en hoef je dus niet aan de slag met allerlei verschillende soorten waterbronnen. Maar zowel in de lente als de zomer kan het soms lange tijd droog blijven. In de lente is dat vaak wat minder erg, omdat het dan nog niet heel warm is. Daardoor verdampt het water minder snel en kunnen planten langer teren op het water dat in de grond zit. Maar in de zomer kan het naast de droogte ook nog eens tropisch heet worden. Het water verdampt daardoor juist heel snel. Het water dat in de grond zit verdwijnt dan ook al snel en als het wel even kort regent, dan verdampt dat nieuwe water ook weer heel snel. Een fikse regenbui tijdens een hittegolf is voor planten gelijk aan een druppel op een hete plaat. Dit is vooral het geval wanneer het overdag regent en de warmte het vallende water meteen weer doet verdampen. Als de zon na een fikse bui ook gewoon weer begint te schijnen, dan kun je het water meteen weer vaarwel zeggen. Daarom is het goed om een regenton met kraan in de tuin te hebben. Je hebt dan tenminste een voorraad regenwater dat je kan gebruiken om planten, bloemen en gewassen van regenwater te voorzien. Je hebt dan dus de mogelijkheid om regenwater tijdens zulke fikse buiten op te vangen en later op de avond kun je dat water dan inzetten. De zon heeft dan haar kracht verloren en het is dan vaak ook niet meer zo heet. Het water kan dan echt wat bereiken. Ook kun je de regenton met kraan opvullen op regenachtige dagen voordat er bijvoorbeeld weer een droge periode begint. Als het dan langere tijd droog is, dan heb je een hele regenton met kraan vol met regenwater waar je uit kunt tappen. Je kunt in ieder geval gemakkelijk gebruik maken van wat extra water dankzij een regenton met kraan. Het kraantje maakt ook dat je het water zo in een gieter kunt laten stromen. Mocht het water uiteindelijk op zijn, dan kun je dan alsnog gebruik gaan maken van leidingwater. Maar tot die tijd kun je vertrouwen op het regenwater in je regenton met kraan. 

Bestel de regenton met kraan via de website

Als je een regenton met kraan wilt kopen, dan kun je dat direct regelen via de website van regenton.nu. Je kunt de ton van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en zo direct bestellen. Dat geldt ook voor de nodige accessoires zoals: 

  • Kraantjes
  • Bladvangers
  • Vulautomaten

Je kunt wat regenton betreft kiezen voor zowel kunststof als hout. 

Kijk op regenton.nu voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de artikelen van deze webwinkel of over de wat meer praktische zaken zoals de verzending en dergelijke, dan kun je terecht op regenton.nu.