Een polyester zwembad vind je hier!

polyester zwembad

polyester zwembadIk was al een tijdje opzoek naar een polyester zwembad toen ik op bezoek ging bij een goede vriendin van mij, zij vertelde me dat zo’n polyester helemaal niet duur hoeft te zijn. Ik dacht zelf dat alleen rijke mensen dit konden kopen, natuurlijk moet je wel gewoon een goed inkomen hebben, maar echt rijk zijn dat hoeft niet meer. Zij hebben zelf namelijk een hierdoor vroeg ik me dus af waar je een goed zwembad kunt kopen voor een leuke prijs. Ze vertelde me dat ik eens op de website van Bodyfit moest kijken. Zij hadden hun zwembad hier gekocht en daar hebben ze nog geen problemen mee gehad.Op de website vind je verder ook allerlei middelen waarmee je het water van het zwembad schoon kunt houden. Toen ik eenmaal een goed zwembad tegenkwam besloot ik om te overleggen met mijn man, hij vond dit ook een erg leuk idee. We besloten om op onze spaarrekening te kijken, hier hadden wij gelukkig nog het geld voor, daarom hebben we het bad besteld!

polyester Wat een top idee!zwembad

Het zwembad hebben wij inmiddels al in de kelder. Het ziet er echt super mooi uit en na al het harde werken is dit erg fijn. Het zwembad moest natuurlijk wel geplaatst worden, dit hebben wij met een hoop vrienden gedaan. We kunnen nu genieten van ons eigen bad en dat is natuurlijk fantastisch. Wie had ooit gedacht dat wij een eigen zwemparadijs zouden hebben! Niemand toch?