Design meubelen Assen

Design meubelen Assen heeft meer dan 60 verschillende merken designmeubelen. Onder design meubelen wordt verstaan; meubelen die zijn gemaakt door een bepaalde ontwerper of ontwerpers. De meubels van zo’n ontwerper zijn vaak herkenbaar aan een eigen stijl. Design meubelen hoeven niet per definitie moderne meubelen te zijn. Het zijn vaak wel originele meubelen van een zeer goede kwaliteit. Door te kiezen voor design meubelen kun je een eigen stijl en sfeer creëren. Je kunt meubelen met verschillende stijlen met elkaar combineren en zo een unieke zeer eigen inrichting maken. Door de verscheidenheid van design merken vind je altijd wel een meubelstuk in de stijl die past bij jou of jullie smaak. Wanneer je naar de showroom komt in Ommen of in Dwingeloo kun je kennis maken met een uitgebreide collectie designmeubelen. 

Liever een persoonlijke afspraak maken?

Voor een interieuradvies kun je altijd terecht bij het professionele team van Design meubelen Assen. Je kunt hiervoor ook een persoonlijke afspraak maken. Wanneer je interieuradvies wilt dan is het fijn als je een aantal zaken meebrengt:

·         Een plattegrond met de exacte maten van de ruimte waarvoor je advies wilt. Geef ook aan waar zich deuren en ramen bevinden.

·         Foto’s van de in te richten ruimte

·         Foto’s van je huidige interieur. Denk hierbij aan stoelen, bank, tafels, verlichting, behang, vloerbedekking, raambekleding, planten en accessoires

·         Een moodboard met voorbeelden van interieur items die je mooi vind

De interieuradviseur zal, tijdens een kop koffie, proberen te achterhalen welke stijl het beste bij je (jullie) past. Met de gegevens die je hebt meegenomen en eventueel de nieuw te kopen meubelen kan er een 3D voorstelling worden gemaakt die je bij een volgend bezoek kunt bekijken. 

Vind de blikvanger voor in jouw huis bij design meubelen Assen

Wil je net iets anders met je interieur, iets speciaals? Je vind de blikvanger voor in jouw huis bij design meubelen Assen? In de mooie en ruim opgezette showrooms kun je op je gemak rondlopen en als je advies wilt staat het team voor je klaar. Ben je op zoek naar een tafel, een stoel of een bank, een interieuradviseur kan je helpen om te bepalen of die blikvanger wel past bij de rest van het interieur. In de showrooms vind je vele merken design meubelen die allemaal even bijzonder en vaak uniek zijn. Deze meubelen worden gemaakt van de mooiste  materialen van een hoge kwaliteit en ze gaan dan ook jaren mee. Als na jaren de stof van je design meubel niet mooi meer is, kun je jouw design meubel opnieuw laten stofferen zodat je er nog eens jaren plezier aan kunt beleven. 

Design meubelen zijn gemaakt voor een bepaald doel

Een ontwerper van design meubelen Assen heeft bij het maken altijd het doel voor ogen waarvoor het meubelstuk is bedoeld; de basis waarvoor het meubel moet dienen. Bij het ontwerpen zoekt de maker naar duurzame materialen die ook nog zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur. Dat zorgt er wel voor dat design meubelen duurder zijn dan de ‘normale’ meubelen. 

Wanneer je kiest voor een design meubel van Wiechers Wonen heb je een uniek meubel in huis; een echte blikvanger.