Bij Bodyfit een jacuzzi filter gekocht

bodyfit

bodyfit

Online bestelling

Als je een jacuzzi hebt, dan weet je dat je regelmatig het jacuzzi filter moet vervangen. Dat hoeft meestal niet eens jaarlijks, maar toch wel af en toe omdat het zorgt voor de beste kwaliteit van het water in jouw jacuzzi. Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie niet precies wist waar ik het beste een jacuzzi filter kon kopen. Mijn man raadde mij echter Bodyfit aan. Hij had daar al vaker besteld voor onze jacuzzi en wist dat je daar de beste prijs voor de juiste kwaliteit krijgt. Daar ben ik toen eens gaan kijken en ik schrok een beetje van de verschillende soorten filters! Ik dacht dat er gewoon 1 soort filter was, maar dat is dus niet zo. Met Bodyfit heb ik toen contact opgenomen om eens te horen welke filters voor welke jacuzzi’s geschikt zijn. Zij konden mij er een aantal aanraden en zo was de bestelling al snel geplaatst. De levering kwam al twee dagen later en dat is natuurlijk erg snel!

bodyfit

Snel geholpen!

Ook voor het zwembad hebben wij regelmatig producten nodig. De ene keer zijn dat accessoires, de andere keer weer schoonmaak producten. Bij Bodyfit heb ik toen gelijk navraag gedaan over de verschillende merken die zij aanbieden. Ik werd door hen snel en vriendelijk geholpen en had echt wat aan de informatie die zij mij gaven. Ideaal, zo’n fijn bedrijf! Wij gaan daar zeker nog vaker bestellen. En misschien ga ik daar toch nog eens informeren over de sauna mogelijkheden.