Ben jij op zoek naar een kunstgras-grastapijt dan heb ik hier een gouden tip

gjfloors_nlIk stond laatst voor een dilemma, namelijk het gebruik van echt gras of kunstgras in mijn tuin. Omdat ik voor de zomer mijn tuin af wil hebben, heb ik niet de tijd om mijn tuin nu nog te laten bezaaien. Maar aan de andere kant bij een kunstgras-grastapijt denk ik al snel dat ik er niet lekker met mijn blote voeten overheen kan lopen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel sceptisch was over kunstgras. Totdat ik terecht kwam op de website www.kunstgras-grastapijt.nl. Hier staan duidelijk alle voor en nadelen van kunstgras grastapijt. Zo kost de aanleg van kunstgras minder tijd, ideaal voor mij dus. Verder wil ik er liever weinig omkijken na hebben. Een voordeel van kunstgras is wel dat je dit niet hoeft te maaien, onkruid te wieden en te besmetten. Qua kosten is het ook nog een goedkoper. Dit was reden genoeg voor mij om eens te bellen en om advies te vragen.

kunstgrasbanner2

Immens veel keuze in verschillende kunstgras-grastapijten

daisy_rechtDe verschillende soorten kunstgras die zij aanbieden is enorm. Zo heb ik gekozen voor de “Imola”. Dit type kunstgras heeft een soft-shape waardoor het zeer zacht aanvoelt. Precies wat mijn voetjes dus willen. Ook is dit gras ideaal voor kinderen die in de tuin willen spelen. Voordat ik deze keuze gemaakt had kreeg ik de Imola en twee andere proefsoorten thuis gestuurd. Zo kon ik zelf beoordelen wat het zachts aanvoelde. Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn keuze om voor kunstgras te kiezen. Ik hoop na het lezen van dit blog dat jullie iets aan mijn tip gehad hebben en voor vandaag geniet nog maar van dit heerlijke weer. Tot snel!